VEZI CELE MAI RECENTE stiri

Radu Diaconu, EY Law: Noua lege privind dividendele trimestriale rezolva doua vechi probleme – plata dividendelor in timpul anului si posibilitatea distribuirii rezervelor

EY ROMANIA

   19.07.2018

Este de asteptat ca recenta modificare a Legii societatilor nr. 31/1990 si a Legii contabilitatii nr. 82/1991 sa fie bine primita de mediul de afaceri pentru ca rezolva doua probleme cu care societatile si asociatii (actionarii) lor se confruntau frecvent – (im)posibilitatea de a distribui dividende in timpul anului si aceea de a distribui sumele acumulate in rezerve.

Proleasing Motors, dupa primele 6 luni ale anului: depasirea targetului pentru vanzarile Ford si o noua distinctie Best BMW Dealer in Customer Care in Romania

PROLEASING MOTORS SRL

   17.07.2018

2,5 milioane lei investiti in primele 6 luni ale anului in dezvoltarea infrastructurii business-ului Proleasing.

Alex Milcev, EY Romania: Impactul Legii offshore asupra investitiilor din Marea Neagra

EY ROMANIA

   17.07.2018

Titularii de acorduri petroliere din perimetrele offshore au primit, pe data de 9 iulie 2018, vesti importante din partea Parlamentului, care a inaintat spre promulgare, cu rapiditate, dar si cu niste noi modificari, proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore (denumita in mod generic „Legea offshore”).

Retehnologizarea pentru eficientizarea energetica, fara costuri initiale

ENERGYPAL ROMANIA

   17.07.2018

Costurile initiale reprezinta o bariera majora in implementarea proiectelor de eficienta energetica in multe domenii de activitate. Un obiectiv important al politicilor si programelor de eficienta este acela de a contribui la minimizarea costurilor initiale ale acestor proiecte, astfel incat proprietarii sa fie incurajati sa implementeze programe de crestere ale eficientei energetice care sa conduca la imbunatatiri semnificative.

Planul de investitii pentru Europa: BEI sprijina construirea unei noi fabrici Arctic in Romania

BANCA EUROPEANA DE INVESTITII

   13.07.2018

Noua fabrica va produce 2,2 milioane de masini de spalat pe an, generand aproximativ 1.400 de noi locuri de munca intr-o regiune mai putin dezvoltata, care se confrunta cu schimbari structurale.

EY ROMANIA 12.07.2018
Adrian Teampau s-a alaturat echipei executive a EY Romania
LIDL DISCOUNT SRL 12.07.2018
LIDL inaugureaza un magazin in Resita, cu statie de incarcare a automobilelor electrice
EY ROMANIA 10.07.2018
Alex Milcev, EY: Incepe numaratoarea inversa pentru declaratia unica
DELOITTE CONSULTANTA SRL 10.07.2018
Sondajul Deloitte privind tehnologiile cognitive