DOINGBUSINESS.RO

  |  06.04.2017

Proiectul national Business (r)Evolution ajunge la Brasov in 11 aprilie 2017

Doingbusiness.ro organizeaza pentru al saptelea an consecutiv seria de conferinte dedicata solutiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. In 2017, proiectul este intitulat Business (r)Evolution si este dedicat dezvoltarii, digitalizarii si managementului performant.

Fotografii

Seria de conferinte care a debutat la Iasi, in 21 martie 2017, ajunge la Brasov in 11 aprilie 2017 si va continua la Craiova (26 aprilie), Bucuresti (10 mai), Arad (14 iunie). In toamna proiectul national continua cu evenimentele de la Targu Mures, Piatra-Neamt si Oradea.

 

,,Revenim la Brasov in 2017 dupa ce anul trecut am consemnat aici un record de audienta si interes din partea antreprenorilor locali. Peste 200 de oameni de afaceri si reprezentanti ai companiilor cheie din regiune au considerat ca merita sa investeasca timpul necesar pentru a fi alaturi de noi si vrem sa confirmam si sa majoram plus-valoarea acestei investitii de timp si in 2017. Este un an in care presiunile fantastice existente in economie in privinta pretului fortei de munca si al banilor se suprapun realitatii externe pe care o vedem inca din 2016, atunci cand a devenit realitate. Antreprenorii care vor fi alaturi de noi si in acest an, categoric, vor fi mai pregatiti pentru ceea ce va urma intrucat oferim si solutii pentru evolutia dar mai ales o revolutie a modului in care se fac afaceri’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

 

Oamenii de afaceri din Brasov si din judetele invecinate sunt invitati sa participe gratuit la evenimentul Business (r)Evolution, care se va desfasura marti, 11 aprilie 2017, incepand cu ora 9.00, la Hotelul Kronwell din Brasov. inscrierea se poate face pe www.doingbusiness.ro, iar participarea este gratuita in limita a doua persoane pentru fiecare companie inregistrata (participarea a mai mult de doua persoane/companie presupune taxa de inscriere).

 

Conferinta de la Brasov va fi moderata de jurnalistul Radu Soviani, care va prezenta audientei si propriile scenarii si argumente in privinta a ceea ce va urma in anul economic 2017.

 

Prima sesiune a conferintei este dedicata consultantei si solutiilor pentru managamentul performant, iar printre speakeri se numara Razvan Ionescu, Director Marketing Segment Business Telekom – care va prezenta publicului solutiile digitale cele mai actuale si mai potrivite pentru optimizarea costurilor  in companie, si Marius Vasilescu, Director adjunct Deloitte Romania - care va demonstra de ce planul de afaceri este cartea de vizita a companiei.

 

Cea de-a doua sesiune - Impactul digitalizarii si tehnologiei in dezvoltarea afacerilor - aduce participantilor solutii software pentru management eficient, productivitate si analiza a modulului in care se iau deciziile, resurse on-line pentru dezvoltare, marketing, vanzari si extinderea pe noi piete. Dana Tudor Tanase, Managing Partner Creative&Bright – va face o analiza a componentelor unui sistem functional in cadrul organizatiei, iar Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions – va vorbi despre tendintele si instrumentele anului 2017 in Marketingul digital. Dumitru Ion, CEO Kompass Romania, va face o demonstratie despre cum poti vinde eficient, adresandu-te exact clientului care pe care il targetezi.

 

Conferinta se incheie prin prezentarea interactiva a unui set de instrumente de dezvoltare personala (de la branding-ul personal la tehnici de programare neuro-lingvistica, prezentare executiva, comunicare non-verbala), sustinut de Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions.

 

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro in parteneriat cu Telekom Romania, si este sustinut de Alpha Bank, Edenred, Deloitte, Creative&Bright, Valoria Business Solutions.

Partenerii media ai conferintei sunt Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, StarFm, Buna ziua Fagaras.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.