VEZI CELE MAI RECENTE stiri

La Arad, Doingbusiness.ro incheie prima parte a seriei de conferinte nationale Business (r)Evolution

DOINGBUSINESS.RO

   16.06.2017

Doingbusiness.ro a organizat in data de 14 iunie 2017, la Arad, cea de-a 4 conferinta regionala a proiectului national Business (r)Evolution, proiect care a inclus anterior mediul de afaceri local din Brasov, Bucuresti si Iasi. La cele 4 conferinte din acest an au participat peste 500 de antreprenori care cumuleaza o cifra de afaceri de peste un miliard de Euro.

Cele mai bune momente din Bucharest Technology Week 2017

UNIVERSUM EVENTS SRL

   31.05.2017

Roboti umanoizi, vehicule electrice, o flota de robotei folositi in procesul educativ, smart homes si smart cities, VR, sport, imprimante 3D, masini electrice si hibrid, sisteme de gaming si multe alte sute de inovatii au fost testate de 15.123 de vizitatori prezenti in ultimele 3 zile din Bucharest Technology Week.

Peste 30 de companii franceze se reunesc cu partenerii romanii in cadrul celei de-a patra editii a Intalnirilor de afaceri din sectorul auto

BUSINESS FRANCE - ROMANIA

   26.05.2017

Cea de-a patra editie a Intalnirilor de afaceri din sectorul auto, un eveniment business to business care are ca scop crearea de noi relatii intre companiile franceze si cele romanesti, va avea loc marti, 30 mai, in prezenta domnului Alexandru Petrescu, Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Hotel Novotel, sala Paris.

Business rEvolution Bucuresti: “Incercati sa uitati cum ati facut afaceri pana acum si sa spuneti: de maine vreau sa fac altfel”

DOINGBUSINESS.RO

   16.05.2017

Peste 200 de oameni de afaceri si manageri de mari companii au participat la Bucuresti la evenimentul Business (r)Evolution. Ei au aflat cum pot fi nu doar supravietuitori ci castigatori ai Revolutiei Digitale.

Raiffeisen Bank este partener principal Bucharest Technology Week 2017

UNIVERSUM EVENTS

   09.05.2017

Raiffeisen Bank este o banca universala de top care deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, IMM-uri si companii. De-a lungul timpului, Raiffeisen Bank a fost promotorul schimbarii ai adoptarii noilor tehnologii, punand la dispozitia clientilor sai aplicatii prietenoase si noi functionalitati menite sa faciliteze interactiunea clientilor cu banca.

MICROSOFT ROMANIA S.R.L. 04.05.2017
Romania din nou in finala mondiala Microsoft Imagine Cup
REVISTA CARIERE,  04.05.2017
HR Strategic Marathon, 18 mai 2017, Pullman Bucharest World Trade Center Hotel
DOINGBUSINESS.RO 03.05.2017
Managerii si antreprenorii din tara se intalnesc pe 10 mai la Conferinta Business (r)Evolution
LIBERO EVENTS,  02.05.2017
Expertiza specialistilor internationali, prezentata la TeCOMM Bucuresti. Cum ramai competitiv in comertul electronic?

 
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii

 

...