VEZI CELE MAI RECENTE stiri

Business rEvolution Bucuresti: “Incercati sa uitati cum ati facut afaceri pana acum si sa spuneti: de maine vreau sa fac altfel”

DOINGBUSINESS.RO

   16.05.2017

Peste 200 de oameni de afaceri si manageri de mari companii au participat la Bucuresti la evenimentul Business (r)Evolution. Ei au aflat cum pot fi nu doar supravietuitori ci castigatori ai Revolutiei Digitale.

Raiffeisen Bank este partener principal Bucharest Technology Week 2017

UNIVERSUM EVENTS

   09.05.2017

Raiffeisen Bank este o banca universala de top care deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, IMM-uri si companii. De-a lungul timpului, Raiffeisen Bank a fost promotorul schimbarii ai adoptarii noilor tehnologii, punand la dispozitia clientilor sai aplicatii prietenoase si noi functionalitati menite sa faciliteze interactiunea clientilor cu banca.

Romania din nou in finala mondiala Microsoft Imagine Cup

MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

   04.05.2017

In luna iulie a acestui an, o echipa de studenti ai Universitatii Politehnice din Bucuresti va participa la finala mondiala a competitiei Microsoft Imagine Cup 2017 din Seattle, SUA. In cadrul evenimentului, Microsoft premiaza cele mai inovatoare si originale proiecte de utilizare a tehnologiei, create si prezentate de elevi si studenti din intreaga lume.

HR Strategic Marathon, 18 mai 2017, Pullman Bucharest World Trade Center Hotel

REVISTA CARIERE   

04.05.2017

Pe 18 mai 2017, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, revista HR Manager organizeaza HR Strategic Marathon, un eveniment care surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul HR, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea personala.

Managerii si antreprenorii din tara se intalnesc pe 10 mai la Conferinta Business (r)Evolution

DOINGBUSINESS.RO

   03.05.2017

Doingbusiness.ro organizeaza pentru al saptelea an consecutiv seria de conferinte dedicate solutiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. In 2017, Proiectul national este intitulat Business (r)Evolution si este dedicat dezvoltarii, digitalizarii si managementului performant.

LIBERO EVENTS,  02.05.2017
Expertiza specialistilor internationali, prezentata la TeCOMM Bucuresti. Cum ramai competitiv in comertul electronic?
UNIVERSUM EVENTS SRL 02.05.2017
Ce bugete pregatesc vizitatorii la expozitia Imobiliarium din Capitala
SPATIULCONSTRUIT 24.04.2017
Au inceput inscrierile pentru cel mai mare eveniment de recunoastere a excelentei in proiectarea si executia spatiului construit – RBA 2017
LIBERO EVENTS,  24.04.2017
Nivelul local inalt de pregatire in IT si existenta unor produse inovatoare pot amplifica potentialul de crestere in comertul electronic din Romania

 
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii

 

...