ALD AUTOMOTIVE S.R.L.

  |  17.02.2015

ALD Automotive in 2014: crestere de 15% a flotei

ALD Automotive, unul dintre principalii jucatori de pe piata de leasing operational din Romania, a incheiat anul 2014 cu o crestere de 15% a flotei, ajungand la aproximativ 8400 de autovehicule si consolidandu-si astfel pozitia pe piata cu o cota de 17%.

Cresterea flotei

La sfarsitul lui 2014, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 30.2 milioane de Euro, potrivit sistemului de raportare al Grupului ALD Automotive.

 

Portofoliul de clienti ALD Automotive a crescut in 2014, ajungand in prezent la 270 de companii din industrii precum: farma, FMCG, asigurari, IT sau telecom. 80% din flota nationala a ALD Automotive este contractata in leasing operational full service, un segment care a crescut cu 9% anul trecut. Restul de 20% dintre autovehicule sunt administrate in regim de management de flota. ALD Automotive a investit in achizitionarea a aproape 2 000 de autovehicule, deopotriva noi si din contracte de vanzare si leaseback.

 

Anul 2014 a dus de asemenea rezultate semnificative si pentru vanzarile de masini second hand prin intermediul ALD Carmarket, website-ul de licitatii ALD Automotive, unde au fost vandute peste 6 000 de autovehicule, de la lansarea platformei, acum 5 ani. Anul trecut, vanzarile de autovehicule uzate au crescut cu 9% in comparatie cu 2013, ajungand la 1 442 de autovehicule din care 80% au fost vandute online.

 

Pentru anul 2015, cel de-al 10-lea pentru ALD Automotive pe piata locala, compania estimeaza continuarea cresterii si se asteapta ca flota sa depaseasca 9 000 de autovehicule. ALD Automotive va continua colaborarea solida cu clientii sai oferindu-le consultanta pentru solutii de optimizare a costurilor cu flota auto si servicii noi menite sa creasca performanta si mobilitatea flotelor.

 

Raportarea cifrei de afaceri in sistemul Grupului ALD Automotive este bazata pe sistemul contabil international.

 

Grupul ALD Automotive

ALD Automotive este lider pe pietele de leasing operational full service si management de flota. Cu o prezenţa geografica fara precedent, expertiza aprofundata in diferitele domenii in care activeaza, o abordare inovativa si o recunoscuta calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucator important pe piata internationala, cu pozitii puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 in Europa si locul 2 in intreaga lume.

 

ALD Automotive in Romania

Operaţionala in Romania din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania ofera leasing operaţional full service asigurand finanţarea şi o gama completa de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificata SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.