VEZI CELE MAI RECENTE stiri

Avocatii Radu si Asociatii SPRL, in colaborare cu EY Romania, obtin o solutie de referinta la Curtea de Justitie a Uniunii Europene in materia dreptului nerezidentilor de a obtine rambursarea TVA

ERNST & YOUNG SRL

   25.09.2017

Echipa de avocati a Radu si Asociatii SPRL condusa de Emanuel Bancila, in colaborare cu departamentul de taxe indirecte al EY Romania condus de Jean Marc Cambien, a asistat cu succes SMS group GmbH in procedurile in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, obtinand invalidarea practicii eronate a organelor fiscale romane de a conditiona rambursarea TVA, achitata pentru un import de bunuri, de dovedirea „circuitului ulterior” al acestora.

Jidvei a lansat un magazin online pentru gamele exclusiviste

PERLA TARNAVEI JIDVEI S.A.

   25.09.2017

Jidvei, cel mai mare producator de vin din Romania, a deschis luna aceasta un e-shop de unde pot fi comandate vinuri din gamele Owner’s Choice si Mysterium, vinuri disponibile pana acum doar in HoReCa si in magazinele de specialitate.

Antreprenorii din Ploiesti au fost pusi fata in fata cu efectele Tsunami-ului Digital

DOINGBUSINESS.RO

   25.09.2017

Peste 100 de antreprenori si reprezentanti ai companiilor cheie din cea de-a cincea economie judeteana a Romaniei - Prahova au raspuns provocarii Conferintei Business rEvolution: este digitalizarea un trend sau un tsunami?

Advertising-ul in lumea jocurilor mobile

CONSTANTIN MAGDALINA

   22.09.2017

Potrivit Verto Analytics, pentru 57% dintre detinatorii de dispozitive mobile, jocul pe mobil este a doua cea mai populara activitate dupa utilizarea social media.

Impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri si cresterea performantei de business, doua dintre temele de discutie pe scena Microsoft Summit 2017

MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

   19.09.2017

Microsoft Romania completeaza agenda editiei din acest an a Microsoft Summit, cu doua dintre cele mai actuale teme de discutie ale mediului de afaceri: impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri si cresterea performantei de business prin intermediul tehnologiei.

VODAFONE ROMANIA S.A. 19.09.2017
Abonatii Vodafone Romania au acces la aplicatiile de social media, video si muzica fara a consuma traficul din abonament
DOINGBUSINESS.RO 19.09.2017
Antreprenorii din Prahova sunt pusi fata in fata cu revolutia digitala
DOINGBUSINESS.RO 18.09.2017
Infinite IT Solutions deschide o filiala in Romania
ROFMA 15.09.2017
ROFMA va invita sa traiti o experienta in premiera pentru facility managementul romanesc