ALIN POPESCU

 | 

NEUMANNPARTNERS

  |  31.03.2013

Identificarea liderilor

Pentru management si in special pentru nivelul de top management, retentia a facut parte din practica companiilor in privinta angajatilor cu nivel de performanta bun.


ALIN POPESCU

ALIN POPESCU

COUNTRY MANAGER la NEUMANNPARTNERS

 

Acest lucru este realizat fie intr-un mod consistent si organizat de catre corporatii, sau intr-un mod intuitiv, ad-hoc de catre companiile locale, dar, pana la urma, ambele tipuri de organizatii, multinationale sau locale, au inteles beneficiile retentiei si motivarii angajatilor care sunt valorosi pentru acea companie.

 

Ambele tipuri de companii folosesc diverse instrumente de motivatie pentru a-i retine in randul organizatiei. In timp ce corporatiile ofera perspective diferite de cariera si responsabilitati la job, companiile locale ofera „sanse antrepreneuriale” si optiuni de actionariat.  

 

Oricum, cheia este de a-i identifica pe acei lideri potentiali in viitor, de a-i dezvolta dezvolta si de a-i retine si in acest moment intervine functia de HR a corporatiilor si modul in care aceasta isi demonstreaza valoarea. Performanta oamenilor este evaluata atat in privinta rezultatelor prezente cat si al potentialului viitor. Aceia care intrunesc anumite criterii si ofera o impresie de durata in urma procesului de evaluare sunt introdusi in programele de dezvoltare, li se ofera mentori, in timp ce obtin vizibilitate crescuta in mediul de business.

 

Regasiti articolul complet in limba engleza aici.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.