VALERIU NISTOR

 | 

IBM ROMANIA SRL

  |  26.06.2014

IBM ajuta clientii sa identifice, sa previna si sa combata atacurile digitale

IBM ajuta mii de clienti sa adreseze provocarile generate de garantarea sigurantei oamenilor, a datelor, a aplicatiilor si infrastructurii.


VALERIU NISTOR

VALERIU NISTOR

COUNTRY DIRECTOR la IBM ROMANIA SRL

Valeriu Nistor: In era digitala, volumele mari de date sunt generate cu viteze mari de o varietate mare de surse de informatii. Pentru a combate fraudele si atacurile cibernetice intr-o maniera eficienta in ceea ce priveste costurile si implementarea, IBM a introdus recent un nou software complex de securitate si servicii pentru a ajuta organizatiile sa-si protejeze datele importante intr-un mediu in care pericolele persistente, atacurile de tip zero-day, incalcarile de securitate si impactul financiar al acestora asupra organizatiilor sunt intr-o continua crestere. Prin analize comportamentale si o expertiza profunda in cercetare, IBM poate ajuta organizatiile sa opreasca atacatorii din exploatarea acestor vulnerabilitati.

 

Potrivit unor studii desfasurate de Institutul Ponemon, costul mediu al unei incalcari de securitate a datelor a crescut cu 15 procente la nivel global, atingand o medie de 3,5 mil. USD. Majoritatea companiilor care au participat la studiu spun ca atacurile informatice cu tinta fixa reprezinta cel mai mare pericol, costandu-le in medie 9,4 mil. USD, aceasta luand in considerare doar echitatea brandului.

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.