ANA BER

 | 

DR.PENDL & DR. PISWANGER ROMANIA SRL

  |  31.03.2013

Cel mai dorit angajat: abilitati, competente, recrutare

Ana Ber, Managing Partner P&P Romania: In perioadele dificile pentru economie, companiile se straduiesc sa recruteze si sa pastreze pe cei mai buni candidati dar in acelasi timp, pastrand costurile la nivelul propus.


ANA BER

ANA BER

MANAGING PARTNER la DR.PENDL & DR. PISWANGER ROMANIA SRL

 

Lupta pentru identificarea acelor talente si transformarea lor in “cei mai doriti angajati” este o poveste fara sfarsit dar mai actuala acum decat  niciodata. Contextul actual e definit de o complexitate evolutiva a pietelor, industriilor, tipurilor de specializari, ierarhii organizationale si de asemenea, de cresterea rolurilor multifunctionale si a mediilor.

 

Doua intrebari sunt fundamentale in ceea ce priveste “angajatul cel mai dorit: care sunt acele competente si abilitati necesare pentru acest angajat si care sunt modalitatile de recrutare. Raspunsurile la aceste intrebari care pe scurt se refera identificarea si atragerea angajatului dorit se regasesc in strategiile organizationale.

 

Acestea sunt direct legate de strategiile de afaceri si influenteaza dimensiunea, complexitatea si responsabilitatea rolurilor in cadrul organizatiilor. A angaja candidatul ideal pentru fiecare pozitie implica echilibrarea caracteristicilor critice ale unei pozitii profesionale cu abilitatile necesare unui candidat de a raspunde la cerintele unui job.

 

Regasiti studiul complet in limba engleza in documentul atasat.

COMENTEAZA ARTICOLUL:

  • Kiero
    17.06.13 ora 10:34
    EvRcChKvKBhxJdjda

    Hello there, have you tried Thousands 4 Surveys (just search on Google for it )? At their site you will dievscor practical information on the best way to earn easy money on the internet through filling out simple and easy questionnaires. It helped ordinary people to work from the comfort of home and thus benefit from financial liberty very fast. I hope it works for you as well.

Incarca alt captcha.