ALINA DRAGAN

 | 

UNICREDIT BANK S.A.

  |  31.03.2013

Cea mai buna investitie a unei banci

In contextul actual aflat in continua schimbare, instruirea permanenta si dezvoltarea sunt esentiale in aproape fiecare domeniu de activitate. Dezvoltarea profesionala si personala a devenit tot mai indispensabila in atingerea nivelului de excelenta ori pregatirea pentru urmatorul nivel in cariera unei persoane.


ALINA DRAGAN

ALINA DRAGAN

VICE-PRESEDINTE RESURSE UMANE la UNICREDIT BANK S.A.

 

De cele mai multe ori, solutiile de valoare identificate ca raspuns la provocarile zilnice vin din resurse predictibile sau traininguri, sau chiar din surse neasteptate. Unul dintre exemplele pe care l-a oferit Steve Jobs ca urmare a propriei experiente, in cadrul memorabilului discurs tinut in cadrul Universitatii Americane, este deopotriva celebru si relevant.

 

De-a lungul anilor de colegiu – si putem numi asta curiozitate sau simpla intuitie – Jobs a fost prezent la un singur curs de caligrafie, ceea ce mai tarziu s-a dovedit a fi remarcabil: „Daca nu as fi fost prezent la acel curs in colegiu, un computer Mac nu ar fi avut multiple tipuri de caractere si fonturi distantate proportional.”

 

 

Regasiti articolul complet in limba engleza aici.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.