75% dintre companii vor sa cunoasca nevoile consumatorilor, dar numai 27% se straduiesc sa ii retina

2017-11-17

Conform „Barometrului centrarii pe client in companiile din Romania 2017”, un studiu realizat de Valoria in colaborare cu Doingbusiness.ro, 89% dintre companii spun ca principalul obstacol in calea unei mai bune centrari pe client este lipsa tehnologiilor necesare pentru administrarea datelor, chiar daca 75% considera cunoasterea nevoilor consumatorilor ca valoarea esentiala care sustine centrarea pe client a companiei.

Final de an cu ajustari de crestere pentru companiile din Romania

2017-10-10

Conform studiului „Evolutia afacerilor in 2017” lansat azi de Valoria, in a doua jumatate a anului companiile au operat ajustari semnificative la valorile previzionate anterior pentru cifra de afaceri, profitul, numarul de angajati, nivelul salariilor si al investitiilor din acest an.

Industriile si tendintele din social media marketing

2017-08-31

Puterea retelelor de socializare pentru mixul de marketing si de comunicare este evidenta. In ultimii 7 ani transformarile din acest domeniu au fost constante si extrem de dinamice. In afacerile de toate dimensiunile, a existat o crestere a popularitatii marketingului prin platformele de social media, iar numarul platformelor utilizate de companii a crescut de la an la an.

Veriga slaba din HR

2017-07-12

O problema nu poate fi rezolvata cu aceeasi gandire care a generat-o, spunea Albert Einstein. Dar care este problema? Ce anume a condus la aparitia atator provocari pentru functia de HR? In acest moment, raspunsul la aceste intrebari nu este nici simplu, nici la indemana multor organizatii, de la companii multinationale la firme antreprenoriale.

7 din 10 oameni de afaceri nu vad beneficiile brandului personal

2017-07-06

Personalitatea internationala care este o sursa de inspiratie pentru cei mai multi dintre respondenti prin felul in care isi construieste brandul personal este antreprenorul in serie Richard Branson, urmat indeaproape de alte doua personalitati internaționale exceptionale - Tony Robbins si Barack Obama

   12 3 4