Industriile si tendintele din social media marketing

2017-08-31

Puterea retelelor de socializare pentru mixul de marketing si de comunicare este evidenta. In ultimii 7 ani transformarile din acest domeniu au fost constante si extrem de dinamice. In afacerile de toate dimensiunile, a existat o crestere a popularitatii marketingului prin platformele de social media, iar numarul platformelor utilizate de companii a crescut de la an la an.

Veriga slaba din HR

2017-07-12

O problema nu poate fi rezolvata cu aceeasi gandire care a generat-o, spunea Albert Einstein. Dar care este problema? Ce anume a condus la aparitia atator provocari pentru functia de HR? In acest moment, raspunsul la aceste intrebari nu este nici simplu, nici la indemana multor organizatii, de la companii multinationale la firme antreprenoriale.

7 din 10 oameni de afaceri nu vad beneficiile brandului personal

2017-07-06

Personalitatea internationala care este o sursa de inspiratie pentru cei mai multi dintre respondenti prin felul in care isi construieste brandul personal este antreprenorul in serie Richard Branson, urmat indeaproape de alte doua personalitati internaționale exceptionale - Tony Robbins si Barack Obama

Liderii de top nu conduc digitalizarea in 7 din 10 companii

2017-05-24

Conform studiului „Barometrul digitalizarii 2017” lansat azi de Valoria, doar 3 din 10 companii spun ca au un lider din conducerea companiei desemnat pentru a gestiona digitalizarea afacerii si numai 37% au facut din digitalizare partea centrala a strategiei lor de business.

Doar 3 din 10 companii folosesc social media pentru vanzari

2017-04-25

Conform studiului „Like & Share 2017”, un studiu despre social media marketing in cadrul companiilor din Romania lansat azi de Valoria, eficienta marketingului in cadrul retelelor de socializare este recunoscuta de 80% dintre companii.

   12 3