Retentia angajatilor valorosi, principala provocare din HR in 2017

2017-12-12

Conform studiului „Tendinte si provocari in HR 2017” realizat de Valoria in colaborare cu Business Mark, 60% dintre companii spun ca cea mai importanta provocare strategica de la nivelul functiei de HR este retentia angajatilor cu potential ridicat si cu performante deosebite. In anul 2016, principala provocare din HR a companiilor era mentinerea unui nivel ridicat de implicare a angajatilor.

Care sunt industriile cele mai centrate pe client din Romania?

2017-12-12

In era digitala experienta consumatorului decide campionii in business. Companiile care gestioneaza relatia cu consumatorul la toate punctele de contact cu acesta se vor desprinde in lideri de piata. Industriile care fac din experienta consumatorului valoarea numarul unu in cultura lor organizationala, in structurile lor organizationale si la nivel de procese, vor genera plus-valoare pentru client si profit pentru companie.

In Romania, 6 din 10 companii au probleme cu digitalizarea

2017-11-22

31% dintre companiile din Romania spun ca sunt increzatoare in legatura cu digitalizarea deoarece au cunostintele necesare pentru a naviga acest proces.

75% dintre companii vor sa cunoasca nevoile consumatorilor, dar numai 27% se straduiesc sa ii retina

2017-11-17

Conform „Barometrului centrarii pe client in companiile din Romania 2017”, un studiu realizat de Valoria in colaborare cu Doingbusiness.ro, 89% dintre companii spun ca principalul obstacol in calea unei mai bune centrari pe client este lipsa tehnologiilor necesare pentru administrarea datelor, chiar daca 75% considera cunoasterea nevoilor consumatorilor ca valoarea esentiala care sustine centrarea pe client a companiei.

Final de an cu ajustari de crestere pentru companiile din Romania

2017-10-10

Conform studiului „Evolutia afacerilor in 2017” lansat azi de Valoria, in a doua jumatate a anului companiile au operat ajustari semnificative la valorile previzionate anterior pentru cifra de afaceri, profitul, numarul de angajati, nivelul salariilor si al investitiilor din acest an.

 1 2 3