Tendinte si provocari in digitalizarea HR in companiile din Romania

2018-02-01

Profesionistii din domeniul resurselor umane trec printr-o profunda transformare produsa de schimbarile tehnologice si provocarile legate de gasirea specialistilor si retentia angajatilor, dupa cum arata studiul “Tendinte si provocari in HR 2017”, realizat de Valoria in parteneriat cu Business Mark.

Gabriela Streza se alatura echipei Valoria

2018-01-18

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in departamentele de marketing si business development ale unor mari companii multinationale si afaceri de familie din Romania, liderii in domeniile lor de activitate, Gabriela Streza se alatura echipei Valoria ca Business Development Director.

Retentia angajatilor valorosi, principala provocare din HR in 2017

2017-12-12

Conform studiului „Tendinte si provocari in HR 2017” realizat de Valoria in colaborare cu Business Mark, 60% dintre companii spun ca cea mai importanta provocare strategica de la nivelul functiei de HR este retentia angajatilor cu potential ridicat si cu performante deosebite. In anul 2016, principala provocare din HR a companiilor era mentinerea unui nivel ridicat de implicare a angajatilor.

Care sunt industriile cele mai centrate pe client din Romania?

2017-12-12

In era digitala experienta consumatorului decide campionii in business. Companiile care gestioneaza relatia cu consumatorul la toate punctele de contact cu acesta se vor desprinde in lideri de piata. Industriile care fac din experienta consumatorului valoarea numarul unu in cultura lor organizationala, in structurile lor organizationale si la nivel de procese, vor genera plus-valoare pentru client si profit pentru companie.

In Romania, 6 din 10 companii au probleme cu digitalizarea

2017-11-22

31% dintre companiile din Romania spun ca sunt increzatoare in legatura cu digitalizarea deoarece au cunostintele necesare pentru a naviga acest proces.

 1 2 3 4