Concluziile Imobiliarium: Interesele cumparatorului de locuinte s-au schimbat

2017-10-17

Potrivit partenerilor Imobiliarium, prezenti la singurul targ tehnologizat de locuinte, desfasurat in week-end in complexul Baneasa Shopping City din Bucuresti, cumparatorii de case si apartamente sunt din ce in ce mai bine informati, mai deschisi catre tehnologie, mai exigenti in raportul pret-calitate si mai prietenosi cu natura.

IMWorld inaugureaza o noua scena: Security Stage

2017-07-04

Ajunsa la a VI-a editie, IMWorld va avea loc in zilele de 4 si 5 octombrie, la Romexpo si va confirma si de aceasta data renumele de cea mai ampla expo-conferinta de business din Sud-Estul Europei.

Cele mai bune momente din Bucharest Technology Week 2017

2017-05-31

Roboti umanoizi, vehicule electrice, o flota de robotei folositi in procesul educativ, smart homes si smart cities, VR, sport, imprimante 3D, masini electrice si hibrid, sisteme de gaming si multe alte sute de inovatii au fost testate de 15.123 de vizitatori prezenti in ultimele 3 zile din Bucharest Technology Week.

Robotul umanoid InMoov se intalneste cu vizitatorii Bucharest Technology Week

2017-05-25

Robotul umanoid, care i-a cucerit deja pe participantii la Summiturile Bucharest Technology Week, va deschide si expozitia din aer liber a acestui festival.

Ce bugete pregatesc vizitatorii la expozitia Imobiliarium din Capitala

2017-05-02

Mai sunt cateva zile pana la deschiderea primei expozitii tehnologizate de locuinte, Imobiliarium (5-7 mai, Baneasa Shopping City). Pentru a avea acces cat mai facil, peste 4.000 de persoane s-au inregistrat deja pe site-ul www.imobiliarium.ro, oferind cu acest prilej si o serie de informatii extrem de utile pentru a beneficia de o oferta personalizata.

 1 2 3