Energia nucleara la nivel global: unde ne aflam la 3 ani dupa Fukushima

2014-05-05

Roland Berger Strategy Consultants: capacitatea instalata la nivel global ar putea creste cu 26% pana in 2030

Perspectivele sectorului european de private equity in 2014

2014-03-05

82% dintre jucatorii de profil anticipeaza o revigorare puternica a activitatii de private equity in Europa

Inovatia FRUGAL - o cale pentru Romania?

2013-11-07

Produsele FRUGAL sunt in crestere pe pietele emergente ale lumii. Companiile romanesti si-ar putea ajusta mentalitatea si procesele, in scopul de a oferi produse FRUGAL de succes, atat pentru alte piete emergente, cat si pentru consumatorii occidentali (partial bazat pe un studiu recent privind produsele FRUGAL realizat de Roland Berger Strategy Consultants)

Tranzitia de la low-cost la inovatie

2013-11-01

Cand vine vorba de Romania si de inovatie raman fidel convingerii mele ca, la un moment dat (mai degraba mai devreme decat mai tarziu), Romania va trebui sa faca trecerea de la "low-cost", la inovare. Desigur, asta nu se va intampla peste noapte, asa cum nici avantajul nostru low-cost nu se va eroda peste noapte.

Orasul energetic in 2030

2013-06-27

Puterea industriala se confrunta cu un process continuu de transformare, crescand tot mai mult importanta tehnologiilor sprijinite de schimbarile din legislatia care pe reglementeaza. In ultimii ani, am devenit tot mai constienti de noua generatie a paradigmelor ce guverneaza aceste tehnologii, avand ca referinta noile tehnologii de generare a energiei.

   1 23 4