Gala Premiilor Revistei CARIERE a premiat romani care exceleaza in antreprenoriat, leadership, cultura si inovatie

2017-12-15

Revista CARIERE a desemnat joi, 14 decembrie, castigatorii celei de-a V-a editii a Galei Premiilor CARIERE, intr-un eveniment care a reunit elita comunitatii de antreprenori, manageri si specialisti de renume national si international, dar si personalitati cultural-artistice si reprezentanti ai societatii civile, intr-un regal care celebreaza profesionalismul, autenticitatea, solidaritatea, spiritul civic si indrazneala de a iesi din tipare.

Gala Premiilor CARIERE 2017, anul acesta sub egida ‚Romani care ne inspira’

2017-12-05

Revista CARIERE organizeaza cea de-a cincea editie a galei sale anuale prin care premiaza excelenta in antreprenoriat, inovatie, leaderhips inspiratie, pe 14 decembrie, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

In editia de octombrie, Revista CARIERE te inspira cu articole care dau raspunsuri si solutii la dilema „Schimbarea, singura certitudine a vietii. Cum o transformi in favoarea ta?”

2017-10-12

Interviul in exclusivitate, care a dat si coperta editei, este cu actorul Marcel Iures, despre rolul din recentul film „Octav”.

HR Strategic Marathon, 18 mai 2017, Pullman Bucharest World Trade Center Hotel

2017-05-04

Pe 18 mai 2017, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, revista HR Manager organizeaza HR Strategic Marathon, un eveniment care surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul HR, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea personala.

Implicarea angajatilor nu este doar o arta, ci si un avantaj competitiv

2017-04-04

The Art of Engagement, 11 aprilie 2017, Hotel InterContinental, Sala Ronda, Bucuresti: Noutati in materie de "best engagement practices"