De ce este importanta raportarea financiara integrata?

2018-04-26

Un nou tip de raportare financiara isi face aparitia in peisajul de business din Romania, raportarea financiara integrata.

Problema de agentie in guvernanta corporativa

2018-04-24

Intr-o companie mecanismul luarii deciziilor poate fi complicat. Deoarece sunt mai multi jucatori implicati, existenta unui regulament este necesara. Guvernanta corporativa este un ansamblu de reguli ale proceselor decizionale prin care companiile sunt manageriate intern si supervizate de Consiliul directorilor cu scopul protejarii intereselor tuturor utilizatorilor externi si interni (stakeholderi). Prin emiterea si implementarea regulilor si procedurilor de luare a deciziilor, guvernanta corporativa repartizeaza totodata drepturile si responsabilitatile fiecaruia dintre cei implicati.

PKF Finconta aduce un expat la conducerea echipei de Transfer Pricing

2018-04-12

Compania de audit si consultanta fiscala PKF Finconta, locul 10 in topul firmelor din Bucuresti din acest domeniu, l-a numit pe Nilanjan Nag, Manager, la conducerea echipei de Transfer Pricing.

5 activitati pentru un manager performant

2018-03-27

Leadership-ul si management-ul, chiar daca constituie roluri diferite, devin complementare in asumarea activitatii de conducere.

Perspectiva afacerilor din serviciile profesionale in 2018

2018-03-22

Definita in termenii la zi ai progresului, economia performanta a unei tari este bazata pe servicii.

 1 2 3