Microsoft conduce în raportul Gartner Magic Quadrant pentru soluțiile de business intelligence (BI) și platformele de analiză de date (Advanced Analytics Platforms)

2017-02-17

Microsoft anunță astăzi că a obținut pentru al doilea an consecutiv cea mai bună poziție pe axa viziunii (completeness of vision), în cadrul sectorului liderilor din raportul de business intelligence și platformele de analiză de date Magic Quadrant 2017, realizat de Gartner.

Studiu: 70% din IMM-urile care gestioneaza date considera ca tehnologia digitala le-a imbunatatit capacitatea de a inova

2017-01-17

IPSOS MORI a realizat in 2016, pentru Microsoft, un studiu la nivel european printre companiile mici si mijlocii – categorie ce formeaza aproape 99% din totalul companiilor de pe continent. Studiul a abordat teme legate de folosirea datelor si a tehnologiilor de ultima ora pentru a atrage noi clienti, a creste productivitatea si a inova in domeniul de activitate in care activeaza.

2000 de liceeni pasionati de IT din Romania construiesc aplicatii mobile sau alte proiecte tehnice prin programul Opening Opportunities, organizat de Microsoft Romania si Asociatia Techsoup

2017-01-11

Pasiunea pentru tehnologie este sprijinita pentru al treilea an consecutiv prin programul de mentorat in computer science pentru liceeni Opening Opportunities, organizat de Asociatia Techsoup in parteneriat cu Microsoft Romania, in cadrul programului global Microsoft YouthSpark.

Microsoft lanseaza seria de traininguri gratuite „Azure Skills” pentru platforma cloud Azure

2016-12-08

Microsoft lanseaza o serie de traininguri gratuite pentru platforma Azure prin intermediul programului Massive Open Online Courses (MOOCs), venind astfel in sprijinul companiilor care isi doresc sa beneficieze la maxim de potentialul acestor solutii.

Microsoft implementeaza SAP SuccessFactors, pentru transformarea proceselor de HR la nivel global

2016-11-28

SAP, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, anunta ca Microsoft a ales suita SAP SuccessFactors HCM (human capital management) pentru a gestiona, la nivel global, procesele de HR in cloud.

   1 2 3 45 6 7 8 9    Last ›