Microsoft Teams, cel mai nou spatiu de lucru virtual bazat pe chat, disponibil la nivel global pentru clientii Office 365

2017-03-15

Microsoft Corp. a anuntat astazi disponibilitatea globala a Microsoft Teams, noul spatiu de lucru virtual bazat pe chat din Office 365.

Dragostea de stiinta incepe la 11 ani: un studiu releva momentele, provocarile si oportunitatile educatiei STEM pentru fetele Europei

2017-03-07

Microsoft anunta rezultatele unui nou studiu, realizat pe un grup de 11.500 de fete si femei cu varste cuprinse intre 11 si 30 de ani, care arata ca perioada in care se poate naste si stimula interesul pentru materii ca stiinta, tehnologia, ingineria si matematica (STEM) dureaza in medie 4 ani.

Microsoft conduce în raportul Gartner Magic Quadrant pentru soluțiile de business intelligence (BI) și platformele de analiză de date (Advanced Analytics Platforms)

2017-02-17

Microsoft anunță astăzi că a obținut pentru al doilea an consecutiv cea mai bună poziție pe axa viziunii (completeness of vision), în cadrul sectorului liderilor din raportul de business intelligence și platformele de analiză de date Magic Quadrant 2017, realizat de Gartner.

Studiu: 70% din IMM-urile care gestioneaza date considera ca tehnologia digitala le-a imbunatatit capacitatea de a inova

2017-01-17

IPSOS MORI a realizat in 2016, pentru Microsoft, un studiu la nivel european printre companiile mici si mijlocii – categorie ce formeaza aproape 99% din totalul companiilor de pe continent. Studiul a abordat teme legate de folosirea datelor si a tehnologiilor de ultima ora pentru a atrage noi clienti, a creste productivitatea si a inova in domeniul de activitate in care activeaza.

2000 de liceeni pasionati de IT din Romania construiesc aplicatii mobile sau alte proiecte tehnice prin programul Opening Opportunities, organizat de Microsoft Romania si Asociatia Techsoup

2017-01-11

Pasiunea pentru tehnologie este sprijinita pentru al treilea an consecutiv prin programul de mentorat in computer science pentru liceeni Opening Opportunities, organizat de Asociatia Techsoup in parteneriat cu Microsoft Romania, in cadrul programului global Microsoft YouthSpark.

   1 2 3 45 6 7 8 9    Last ›