[email protected] - Un proiect dedicat elevilor care doresc sa urmeze cariere in domeniul IT

2017-11-20

Microsoft Romania, in parteneriat cu Fundatia EOS si Certipro Education, anunta debutul proiectului [email protected], un proiect care propune o solutie de educatie si instruire in domeniul IT adresata elevilor de liceu, prin care sa conecteze scoala, cadrele didactice si elevii la competentele necesare industriei IT.

Microsoft Summit 2017 – Despre digitalizare intr-o era a schimbarilor

2017-11-07

Marti, 7 noiembrie 2017, oameni de afaceri si specialisti in tehnologie din Romania si nu numai, se intalnesc la Teatrul National Bucuresti, la cea de-a cincea editie a Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de business si tehnologie din Romania.

Microsoft HoloLens isi extinde disponibilitatea in Europa

2017-11-01

Realitatea mixta permite angajatilor si companiilor sa interactioneze vizual cu date si modele 3D pentru a eficientiza timpul si costurile.

Microsoft anunta astazi disponibilitatea noii actualizari Windows 10 Fall Creators Update

2017-10-18

Windows 10 Fall Creators Update – disponibil incepand de astazi.

Microsoft Ventures anunta Innovate.AI competitia globala adresata startup-urilor care vor contura viitorul inteligentei artificiale

2017-10-10

Microsoft Ventures, in colaborare cu Madrona Venture Group, Notion Capital si Vertex Ventures Israel, a anuntat azi competitia ce se va desfasura la nivel global, Innovate.AI, menita sa descopere startup-uri care contribuie la dezvoltarea viitoarului inteligentei artificiale. Microsoft Ventures si partenerii sai vor oferi premii totale de 3,5 milioane de dolari in finantari de capital si 2 milioane de dolari in credit Azure.

   12 3 4 5 6    Last ›