Microsoft prezinta pentru prima data in Romania proiectul de arta si tehnologie ‚The Next Rembrandt’

2017-05-19

Deconstructia si reconstructia nu sunt straine artei; dar poate un software sa recreeze arta unuia dintre marii maestri? Microsoft aduce la Art Safari prima lucrare creata de un algoritm ruland in cloud, lucrarea fiind disponibila vizitatorilor de astazi si pana duminica, 21 mai.

Romania din nou in finala mondiala Microsoft Imagine Cup

2017-05-04

In luna iulie a acestui an, o echipa de studenti ai Universitatii Politehnice din Bucuresti va participa la finala mondiala a competitiei Microsoft Imagine Cup 2017 din Seattle, SUA. In cadrul evenimentului, Microsoft premiaza cele mai inovatoare si originale proiecte de utilizare a tehnologiei, create si prezentate de elevi si studenti din intreaga lume.

Romania si-a ales reprezentantul la campionatul mondial Microsoft Office Specialist 2017

2017-05-02

Cel mai bun utilizator al aplicatiilor Microsoft Office este un elev al Colegiului National Grigore Moisil din Bucuresti!

Windows 10 ‚Creators Update’ se apropie de lansare

2017-03-29

Urmatorul pas in evolutia sistemului de operare ajunge la utilizatori incepand cu luna aprilie.

Microsoft Teams, cel mai nou spatiu de lucru virtual bazat pe chat, disponibil la nivel global pentru clientii Office 365

2017-03-15

Microsoft Corp. a anuntat astazi disponibilitatea globala a Microsoft Teams, noul spatiu de lucru virtual bazat pe chat din Office 365.

 1 2 3 4 5    Last ›
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii