LIDL inaugureaza un magazin in Resita, cu statie de incarcare a automobilelor electrice

2018-07-12

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin in Resita, in data de 19 iulie 2018. Noua unitate este situata pe Strada Revolutia din Decembrie, Nr.1, iar, odata cu deschiderea sa, clientii vor beneficia si de o statie de incarcare a masinilor electrice.

LIDL inaugureaza doua magazine, in Galati si in Orastie

2018-05-24

Lidl continua investitiile in Romania si deschide doua magazine in judetele Galati si Hunedoara, pe data de 31 mai.

Lidl Romania publica in primul sau raport de sustenabilitate masuri referitoare la 22 de teme de impact Social, Economic si de mediu

2018-05-10

Raportul elaborat conform celor mai noi standarde internationale de raportare non-financiara, Global Reporting Initiative (GRI), reprezinta o radiografie a activitatii Lidl Romania, luand in calcul impactul asupra mediului, societatii si economiei, dar si masurile asumate de companie pentru o dezvoltare durabila.

LIDL DigitaL, cel mai nou hub de tehnologie din Romania, se deschide la Bucuresti

2018-02-20

Lidl lanseaza in Romania, Lidl Digital, un centru de excelenta in IT ce va furniza solutii de e-commerce si management pentru platformele digitale ale retailerului german.

Lidl ii trimite pe liceenii romani la studii in Germania

2018-02-01

Lidl Romania lanseaza o noua editie a programului Lidl Duales Studium, prin care le ofera tinerilor absolventi de liceu oportunitatea de a studia in Germania.

 1 2 3 4