Know-how de la eBay, Alibaba si Exponea, la evenimentul premium de comert electronic din Bucuresti

2018-01-11

Evenimentul premium dedicat exclusiv industriei e-commerce, TeCOMM, se desfasoara la Bucuresti intre 7 si 8 martie, sub tematica Haute couture your eCommerce business! si va reuni peste 300 proprietari ai magazinelor online, profesionisti in eCommerce, influenceri si jucatori importanti din industrie.

Expertiza specialistilor internationali, prezentata la TeCOMM Bucuresti. Cum ramai competitiv in comertul electronic?

2017-05-02

Peste 250 de profesionisti in eCommerce, atat din tara cat si din strainatate, au participat la evenimentul premium dedicat comertului electronic TeCOMM Bucuresti, unde au dezvaluit care sunt elementele cheie ce i-au ajutat sa aiba succes in afaceri.

5 concluzii de la TeCOMM eCommerce Conference&Expo Bucuresti 2017

2017-04-28

Profesionistii din culisele dezvoltarii unor brandurilor internationale si nationale precum Reebook, TESCO, eMAG, CitiBank, Exponea, ECCO Shoes sau evoMAG au dezvaluit la TeCOMM Bucuresti intre 26 si 27 aprilie, ce sta la baza succesului lor. Evenimentul, aflat la cea de-a 10-a editie la nivel national, a reunit peste 250 profesionisti in eCommerce si proprietari de magazine online din Romania si Europa de Est.

Nivelul local inalt de pregatire in IT si existenta unor produse inovatoare pot amplifica potentialul de crestere in comertul electronic din Romania

2017-04-24

Proprietarii magazinelor online se intalnesc miercuri si joi la evenimentul premium de eCommerce, TeCOMM ce va avea loc la Radisson Blu Hotel din Bucuresti. Pe parcursul celor doua zile participantii vor pune accent pe trendurile in comertul electronic, atragerea consumatorilor, cresterea vanzarilor sau extinderea pe pietele internationale.

Politica de ramburs: la ce sa fie atenti proprietarii de magazine online?

2017-04-11

Proprietarii magazinelor online intalnesc adesea clienti care vor sa returneze produsele, iar unii dintre ei abuzeaza de aceasta politica.