Pledoarie pentru evidence-based HR – puntea dintre oameni si furnizarea unei strategii de afaceri

2015-09-08

Un nou raport Economist Intelligence Unit, facut in numele KPMG International, prezinta constatari importante despre utilizarea Big Data de catre companiile de top din lume, utilizare prin care se depisteaza conexiunile dintre initiativele de management ale oamenilor si rezultatele afacerii, subliniind ca este timpul ca executivii C-level si liderii din domeniul HR sa se axeze pe evidence-based HR si analize avansate, riscand altfel sa piarda teren.

A doua etapa de majorare a capitalului social al ASTRA s-a incheiat pe 19 august

2015-08-20

A doua etapa de majorare a capitalului social prevazuta de planul de redresare a ASTRA, adresata atat actionarilor existenti, cat si altor investitori institutionali, pentru suma de 425 milioane lei, s-a incheiat pe 19 august 2015.

Rezultatele exercitiului de evaluare a calitatii activelor si pasivelor nu afecteaza planul de redresare al Astra

2015-07-16

Autoritatea de Supraveghere Financiara a publicat ieri rezultatele procesului de evaluare a calitatii activelor si pasivelor societatilor de asigurari, proces care a inclus si societatea de asigurari Astra S.A.

Romania pe locul 79 intr-un clasament global al adaptabilitatii la schimbare

2015-07-06

Cel mai recent studiu realizat de KPMG privind Indicele de Adaptabilitate la Schimbare subliniaza impactul pe care cresterea favorabila incluziunii si inegalitatea de venit il au asupra capacitatii de a reactiona la schimbare.

KPMG: Companiile urmaresc stimularea cresterii prin detasari internationale

2015-06-26

Pentru companiile care urmaresc dezvoltarea pe noi piete, este esential sa poata transfera angajati la locul potrivit. La nivel mondial, pentru a dezvolta afaceri in noi locatii, exista multe companii care pun in valoare cunostintele şi know-how-ul dezvoltat in interiorul companiei prin intermediul programelor de mobilitate internationala.

‹ First    2 3 4 56 7 8 9 10    Last ›