Barometrul KPMG privind creditarea imobiliara in 2015: ”Un mare pas inainte”

2015-10-08

In general, finantarea de catre banci a investitiilor imobiliare și proiectelor de dezvoltare ”a facut un mare pas inainte” in Europa, reiese dintr-un sondaj recent publicat de KPMG, Property Lending Barometer 2015.

Afacerile de familie europene tot mai increzatoare, in ciuda concurentei crescute

2015-10-06

KPMG si European Family Business (EFB) au lansat cea de a 4-a editie a Barometrului Afacerilor de Familie Europene, care masoara nivelul de incredere al afacerilor detinute de familii din Europa.

Pledoarie pentru evidence-based HR – puntea dintre oameni si furnizarea unei strategii de afaceri

2015-09-08

Un nou raport Economist Intelligence Unit, facut in numele KPMG International, prezinta constatari importante despre utilizarea Big Data de catre companiile de top din lume, utilizare prin care se depisteaza conexiunile dintre initiativele de management ale oamenilor si rezultatele afacerii, subliniind ca este timpul ca executivii C-level si liderii din domeniul HR sa se axeze pe evidence-based HR si analize avansate, riscand altfel sa piarda teren.

A doua etapa de majorare a capitalului social al ASTRA s-a incheiat pe 19 august

2015-08-20

A doua etapa de majorare a capitalului social prevazuta de planul de redresare a ASTRA, adresata atat actionarilor existenti, cat si altor investitori institutionali, pentru suma de 425 milioane lei, s-a incheiat pe 19 august 2015.

Rezultatele exercitiului de evaluare a calitatii activelor si pasivelor nu afecteaza planul de redresare al Astra

2015-07-16

Autoritatea de Supraveghere Financiara a publicat ieri rezultatele procesului de evaluare a calitatii activelor si pasivelor societatilor de asigurari, proces care a inclus si societatea de asigurari Astra S.A.

   1 2 3 45 6 7 8 9    Last ›