Calea de urmat: Companiile din Romania trebuie sa faca pasi rapizi si sustinuti pentru a recupera decalajul fata de liderii mondiali in raportarea privind responsabilitatea corporativa

2017-10-25

Conform Studiului KPMG privind Raportarea in domeniul Responsabilitatii Corporative 2017, aproape trei sferturi (72%) dintre companiile mari si mijlocii la nivel mondial nu includ riscurile financiare aferente schimbarilor climatice in rapoartele financiare anuale.

Viitorul unui guvern agil - Servicii partajate in sectorul public

2017-05-12

„Viitorul unui guvern agil”, cea mai recenta analiza a KPMG Romania, dezvolta ideea implementarii centrelor de servicii partajate pentru sectorul public cu scopul de a creste eficienta actului administrativ.

KPMG publica studiul privind salariul minim aplicabil in anul 2017 in state membre UE

2017-04-06

KPMG in Romania a publicat un studiu privind salariul minim in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Economic European si Confederatia Elvetiana (UE/SEE/Elvetia).

Ce vor cu adevarat cumparatorii on-line? Studiul derulat de KPMG International detaliaza aspectele care conteaza cu adevarat pentru consumatori

2017-03-17

Intelegerea motivatiei consumatorilor in achizitiile on-line este esentiala pentru un business digital de succes.

KPMG este lider pe piata tranzactiilor in Romania si la nivel global

2017-02-08

In 2016, KPMG a fost recunoscuta de Thomson Reuters si Bloomberg drept liderul pietei globale de servicii M&A pentru intreprinderile mici si mijlocii dintre firmele Big Four si M&A boutique.

   1 23 4 5 6 7    Last ›