Megaproiecte de infrastructura

2013-02-20

De la gestionarea riscurilor și respectarea deadline-urilor, pana la selectarea celor mai potrivite tehnologii si parteneri de investiții, megaproiectul ofera lectii importante si abordari care rezoneaza cu aproape oricine este interesat de infrastructura.

Intr-un context nefavorabil mediului bancar, Romania pastreaza calea spre recuperare – Studiu KPMG

2013-02-15

Managementul de top din peste 100 de banci isi prezinta punctul de vedere fata de starea actuala a sectorului bancar din Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia in noul raport realizat de KPMG: Banking Executive Survey 2012.

Eficienta directorilor adauga proportional valoare in private equity

2013-02-12

Studiul „Working with Private Equity Portfolio Companies” realizat de KPMG si Directorbank demonstreaza ca o experienta manageriala si sectoriala robusta constituie factorul esential care diferentiaza fondurile de investitii.

Romania, echilibristica fiscala intre investitii si venituri bugetare

2013-02-05

KPMG International a dat publicitatii recent cotele de impozit pe profit si cele indirecte (TVA etc) din peste 120 de tari din lume, inclusiv Romania, datele indicand o continuare a tendintei din anii precedenti, de atragere a investitiilor prin cote de impozite pe profit reduse, dar si de maximizare a veniturilor bugetare prin cresterea impozitelor indirecte, precum TVA.

China, Brazilia si Singapore - lideri in consum de media digitala si ca disponibilitate de a plati

2013-01-25

Consumatorii urbani din China, Brazilia si Singapore sunt cei mai avizi consumatori de media digitala, pe fondul adoptarii rapide a telefoanelor inteligente si tabletelor, arata studiul KPMG International 2013 Digital Debate.

‹ First    12 13 14 1516 17