Romania, echilibristica fiscala intre investitii si venituri bugetare

2013-02-05

KPMG International a dat publicitatii recent cotele de impozit pe profit si cele indirecte (TVA etc) din peste 120 de tari din lume, inclusiv Romania, datele indicand o continuare a tendintei din anii precedenti, de atragere a investitiilor prin cote de impozite pe profit reduse, dar si de maximizare a veniturilor bugetare prin cresterea impozitelor indirecte, precum TVA.

China, Brazilia si Singapore - lideri in consum de media digitala si ca disponibilitate de a plati

2013-01-25

Consumatorii urbani din China, Brazilia si Singapore sunt cei mai avizi consumatori de media digitala, pe fondul adoptarii rapide a telefoanelor inteligente si tabletelor, arata studiul KPMG International 2013 Digital Debate.

KPMG: Lipsa unor politici fiscale pe termen lung risca sa inrautateasca criza datoriilor suverane

2013-01-24

Cauzele care stau la baza crizei actuale a datoriilor suverane au fost prezente cu mult timp inainte de debutul crizei financiare globale din 2007-2008; Imbatranirea populatiei si o economie “globala” interconectata transforma deficitul pe termen mediu in unul pe termen lung

Regandirea resurselor umane intr-o lume in schimbare

2013-01-14

Un nou studiu realizat de KPMG International arata ca "razboiul pentru talente" este esential pentru aproape orice afacere astazi in pietele competitive la nivel mondial. Cu toate acestea, functia de Resurse Umane este adesea privita ca fiind non-esentiala sau ineficienta.

Studiu KPMG: Fiscalitatea dincolo de granite

2013-01-07

Editia 2012 a publicatiei KPMG Thinking Beyond Borders: Management of Extended Business Travellers vine in ajutorul oamenilor de afaceri si angajatorilor in ceea ce priveste planificarea fiscala, oferind informatii detaliate cu privire la impozitul pe venit si contributiile de asigurari sociale datorate asupra veniturilor persoanelor fizice din peste 80 de state, inclusiv Romania.

‹ First    12 13 14 1516 17