KPMG lanseaza The European Champions Report 2018 – o analiza a echipelor de fotbal europene

2018-02-05

Raportul KPMG intitulat „European Champions Report” examineaza cei mai relevanti indicatori de performanta in afaceri pentru un numar de 12 echipe de fotbal campioane in ligile nationale in sezonul 2016 - 2017, reprezentand atat elitele, cat si echipele de nivel mediu de pe piata fotbalului, inclusiv din Romania.

Cat cheltuie orasul vostru pe serviciile municipale de baza?

2018-01-16

Noul raport de analiza al KPMG compara eficienta si eficacitatea serviciilor municipale si importanta obtinerii unor date corecte .

KPMG lanseaza raportul „Me, My Life, My Wallet”: Noul cadru privind interactiunea cu clientul identifica factorii care influenteaza consumatorul multidimensional din prezent

2018-01-12

Noua abordare a KPMG Global Customer Center of Excellence si KPMG Innovation Labs evidentiaza motivele preferate care deschid si inchid portofelul clientilor – de la generatia „millennials” la generatia „baby boomers”.

Peisajul fintech la nivel global este dominat de solutii inovatoare ce vor transforma radical serviciile financiare

2017-12-21

Un sondaj efectuat recent de KPMG la nivel global arata ca institutiile financiare percep fintech ca fiind factorul principal de schimbare in sectoarele in care activeaza (57% din respondenti, comparativ cu modificarile legislative indicate de 51% si noile modele de afaceri indicate de 46% din respondenti).

Afacerile de familie din Europa sunt increzatoare, dar solicita o mai buna integrare la nivelul Uniunii Europene: Barometrul Afacerilor de Familie Europene

2017-11-20

71% dintre afacerile europene de familie sunt increzatoare in privinta viitorului lor economic.

 1 2 3 4 5    Last ›