Afacerile de familie din Europa sunt increzatoare, dar solicita o mai buna integrare la nivelul Uniunii Europene: Barometrul Afacerilor de Familie Europene

2017-11-20

71% dintre afacerile europene de familie sunt increzatoare in privinta viitorului lor economic.

KPMG a asistat Electrica in tranzactia de 752 mil. lei cu Fondul Proprietatea

2017-11-13

KPMG a asistat recent Electrica, liderul pietei de distributie si furnizare a energiei electrice din Romania, in procesul de achizitie a participatiei de 22% in filialele sale de la Fondul Proprietatea.

Calea catre leadership in economia digitala

2017-10-26

Liderii digitali sunt foarte eficienti in alinierea strategiei de afaceri cu cea de IT, cu o rata de doua ori mai mare decat a altor organizatii.

Calea de urmat: Companiile din Romania trebuie sa faca pasi rapizi si sustinuti pentru a recupera decalajul fata de liderii mondiali in raportarea privind responsabilitatea corporativa

2017-10-25

Conform Studiului KPMG privind Raportarea in domeniul Responsabilitatii Corporative 2017, aproape trei sferturi (72%) dintre companiile mari si mijlocii la nivel mondial nu includ riscurile financiare aferente schimbarilor climatice in rapoartele financiare anuale.

Viitorul unui guvern agil - Servicii partajate in sectorul public

2017-05-12

„Viitorul unui guvern agil”, cea mai recenta analiza a KPMG Romania, dezvolta ideea implementarii centrelor de servicii partajate pentru sectorul public cu scopul de a creste eficienta actului administrativ.

 1 2 3 4 5    Last ›