Noul EY World Entrepreneur Of The Year™ este Rubens Menin, presedintele companiei braziliene MRV Engenharia

2018-06-20

Rubens Menin, presedintele companiei braziliene MRV Engenharia e Participações S.A., a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The Year™ in 2018, in cadrul ceremoniei de premiere de la Monaco.

Creste apetitul pentru tranzactii in industria de petrol si gaze, iar optimizarea portofoliilor incurajeaza fuziunile si achizitiile

2018-06-14

90% dintre executivii din industria de petrol si gaze estimeaza o crestere a pietei globale de fuziuni si achizitii in urmatorul an.

Studiu EY: Inteligenta artificiala, diversificarea talentelor si noile reglementari sunt motoarele de crestere ale companiilor de dimensiuni medii in urmatoarele 12 luni

2018-06-14

87% dintre companiile de dimensiuni medii planifica o crestere a veniturilor de peste 6% in acest an, depasind semnificativ proiectiile privind PIB.

Finantarea proiectelor de eficientizare energetica

2018-06-14

Eficienta energetica reprezinta elementul esential si central al tuturor strategiilor privind energia durabila. Exista o nevoie din ce in ce mare de concepere si implementare a proiectelor de eficienta energetica pe scara larga pentru reducerea consumului de combustibili fosili, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. Elaborarea si executia unui proiect de crestere a eficientei energetice care, de exemplu, se finanteaza chiar prin economiile de energie este o activitate complexa care ofera avantaje economice insemnate pentru utilizatorul final.

Valoarea tranzactiilor din energie si utilitati atinge un nivel record in T1 2018, in urma megatranzactiilor

2018-06-11

Valoarea tranzactiilor din sectorul de energie si utilitati ajunge la 97 miliarde de dolari in trimestrul I al anului 2018, un record trimestrial absolut.

   12 3 4 5 6    Last ›