Arcadie Parfenie, Ernst & Young: Noile provocari fiscale din cloud

2013-05-21

Perceptia privind cloud computing s-a conturat foarte bine in ultimii ani, devenind un concept popular in majoritatea pietelor care se confrunta cu dificultatile recesiunii, datorita importantelor beneficii legate de economia costurilor pe care le aduce

Peste un miliard de femei sunt pregatite sa intre pe piata globala a fortei de munca

2013-05-20

In jumatate din tarile G20, femeile reprezinta peste 50% din forta de munca din sectorul public. Cu toate acestea, femeile continua sa fie reprezentate intr-un procent mai mic in functii de conducere comparativ cu barbatii, ocupand pozitii de nivel inferior, cu salarii mai mici si, deseori, cu locuri de munca part-time, arata Ernst & Young Worldwide Index of Women as Public Sector Leader - care analizeaza problemele legate de egalitatea de gen la nivelurile superioare de conducere din sectorul public.

Europa trebuie sa inoveze sau sa iasa din cursa competitivitatii

2013-05-16

Peste 80% dintre liderii europeni de business considera ca actuala politica a Uniunii Europene in privinta inovatiei este prea fragmentata si necesita mai multa coordonare iar 66% dintre ei sunt de parere ca este necesara alocarea unor fonduri mai mari pentru a stimula inovatia.

De ce externalizeaza multinationalele salarizarea?

2013-05-10

Peste 85% dintre companiile multinationale doresc sa-si imbunatateasca practicile de salarizare pe care le folosesc in prezent. Ele se declara, insa, sceptice in privinta capacitatii furnizorilor de servicii de salarizare de a propune o solutie integrata aplicabila global – se arata in noul studiu Ernst & Young, Global Payroll: Myth or Reality.

Clasa mijlocie va creste cu inca 3 miliarde in urmatoarele doua decenii – doua treimi vor locui in zona Asia-Pacific

2013-05-08

Doua treimi din clasa mijlocie a intregii lumi va locui in zona Asia-Pacific pana in anul 2030, in timp ce cota Europei in acest segment de populatie va scadea cu 14% - se arata in raportul Ernst & Young, Hitting the sweet spot.

‹ First    111 112 113 114115 116 117 118 119    Last ›