Radu Diaconu, EY Law: Noua lege privind dividendele trimestriale rezolva doua vechi probleme – plata dividendelor in timpul anului si posibilitatea distribuirii rezervelor

2018-07-19

Este de asteptat ca recenta modificare a Legii societatilor nr. 31/1990 si a Legii contabilitatii nr. 82/1991 sa fie bine primita de mediul de afaceri pentru ca rezolva doua probleme cu care societatile si asociatii (actionarii) lor se confruntau frecvent – (im)posibilitatea de a distribui dividende in timpul anului si aceea de a distribui sumele acumulate in rezerve.

Alex Milcev, EY Romania: Impactul Legii offshore asupra investitiilor din Marea Neagra

2018-07-17

Titularii de acorduri petroliere din perimetrele offshore au primit, pe data de 9 iulie 2018, vesti importante din partea Parlamentului, care a inaintat spre promulgare, cu rapiditate, dar si cu niste noi modificari, proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore (denumita in mod generic „Legea offshore”).

Adrian Teampau s-a alaturat echipei executive a EY Romania

2018-07-12

Adrian Teampau s-a alaturat EY in calitate de Partener Asociat si este parte din echipa care coordoneaza divizia de Impozite indirecte.

Bogdan Ion preia functia de Chief Operating Officer pentru Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale

2018-07-11

Bogdan Ion, Country Managing Partner al EY Romania, a preluat, incepand cu 1 iulie 2018, si functia de Chief Operating Officer (COO) a noii regiuni EY CESA, care include Europa Centrala si de Sud-Est si Asia Centrala si cuprinde 31 de tari.

Alex Milcev, EY: Incepe numaratoarea inversa pentru declaratia unica

2018-07-10

Au mai ramas doar cateva zile pana la termenul de depunere al Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice, prilej pentru a analiza cateva aspecte.   Declaratia unica se depune, in gen...

 1 2 3 4 5    Last ›