Biroul de Asistenta in tranzactii al EY castiga doua premii Mergermarket M&A

2017-01-13

Biroul de Asistenta in tranzactii din cadrul EY (TAS) a fost desemnat „Consultantul Financiar al anului in Europa Centrala si de Est pentru M&A” in 2016, pentru a doua oara in ultimii trei ani.

EY lanseaza programul EY Express - acceleratorul de cariera pentru piata de munca a viitorului

2017-01-12

Cum vor arata meseriile viitorului? Nimeni nu stie exact, pentru ca inteligenta artificiala si robotica vor modifica fundamental societatea si, implicit, piata de munca, asa cum releva si studiul „Future of Jobs” al World Economic Forum.

Competitivitatea Romaniei joaca un rol central in prioritatile tarii

2016-12-22

In ceea ce priveste cresterea, cele mai performante sectoare din acest an au fost serviciile financiare si energia si resursele naturale.

Studiu EY: Peste 50% din companii s-au confruntat recent cu incidente periculoase de securitate cibernetica

2016-12-21

57% dintre companii considera o prioritate de top continuitatea afacerii si recuperarea in caz de dezastru, insa, doar 39% planuiesc cresterea investitiilor in aceasta zona, in anul urmator.

Studiu EY: Directorii financiari sunt preocupati de impactul datelor asupra raportarilor

2016-12-16

Ritmul si volumul crescut de date afecteaza capacitatea directorilor financiari de a furniza rapid si fara erori informatii relevante consiliilor de administratie, arata raportul How can reporting catch up with an accelerating world?, publicat de EY.

 1 2 3 4 5    Last ›
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii