DENT ESTET anunta o cifra de afaceri de 6,8 milioane de euro, in 2016, o crestere cu peste 20% fata de anul precedent

2017-04-21

Grupul de clinici Dent Estet, lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania, a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 6,8 milioane de euro, in crestere cu 20% fata de rezultatele financiare obținute in anul precedent (2015).

Trend ascendent pentru invesitiile inteligente si bine informate

2016-08-12

Garantarea unei echipe medicale bine pregatite, a unei tehnologii performante si a unor materiale dentare foarte bune ofera plus valoarea pentru care oamenii sunt dispusi sa plateasca.

Cresterea pietei stomatologice accentuata de asteptarile ridicate din partea pacientilor

2015-12-11

Investitia in educatie, inovatia si un sistem puternic de management – elemente fundamentale pentru leadership-ul in stomatologie.

DENT ESTET, cel mai mare grup privat de clinici dentare din Romania, atinge anul acesta o cifra de afaceri de 5 milioane de euro

2015-12-02

Lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania, grupul de clinici DENT ESTET preconizeaza sa incheie anul in curs cu o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, ceea ce inseamna o crestere de 30% in primele trimestre ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Influenta economiei asupra comportamentului pacientului

2015-09-08

Problema noastra este legata de faptul ca nu ne concentram asupra exploatarii lucrurilor pe care le avem (cum ar fi agricultura), dar preferam sa ne concentram pe solutii noi despre care nu stim daca vor functiona sau nu.

 1 2   
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii