Practica de fiscalitate din companiile membre Deloitte, castigatoare la ITR European Tax Awards

2017-06-23

Practica de servicii fiscale din companiile membre Deloitte a castigat 24 de premii la editia din acest an a competitiei European Tax Awards 2017, organizata de publicatia internationala International Tax Review (ITR), mai multe decat orice alta companie inscrisa in competitie.

Studiu Deloitte: dezvoltarea profesionala si cariera, preocupari majore pentru angajatorii romani

2017-05-16

Schimbarea frecventa a setului de competente profesionale necesare pentru a obtine performanta la locul de munca, lipsa candidatilor cu experienta si dorinta angajatilor de a se dezvolta continuu in plan profesional plaseaza invatarea si cariera in topul preocuparilor liderilor de business si HR romani, acestea fiind urmate de experienta angajatilor, arata a cea de a cincea editie a studiului Deloitte Human Capital Trends 2017.

Studiu Deloitte: Obtinerea codului de TVA, comparatie intre procedurile din Romania si alte state UE

2017-05-02

Procedura de inregistrare in scopuri de TVA din Romania are unele dintre cel mai dificil de indeplinit criterii comparativ cu procedurile din alte 12 state membre ale Uniunii Europene, potrivit unui studiu realizat de Deloitte Romania.

Alexandru Reff preia stafeta conducerii Deloitte Romania de la Ahmed Hassan

2017-04-27

Alexandru Reff a fost numit Country Managing Partner Deloitte Romania si Moldova, incepand cu 1 iunie 2017. El preia rolul de la Ahmed Hassan, care va deține o pozitie de conducere regionala.

Reff & Asociatii, in topul Legal 500 cu sase arii de practica

2017-04-19

Reff & Asociatii SCA continua sa urce in clasamentul celor mai performante societati de avocati din Romania, fiind mentionata cu un numar record de sase arii de practica in clasamentul din acest an realizat de ghidul international Legal 500.

 1 2 3 4 5    Last ›