Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat MAS in achizitia Militari Shopping Center

2018-05-16

Deloitte Romania si Reff si Asociatii, membra Deloitte Legal in Romania, au asistat MAS Real Estate (prin intermediul unei subsidiare a PKM Investments S.รก.r.l.) in achizitia Militari Shopping Center de la Atrium European Real Estate intr-o tranzactie in valoare de 95 milioane EUR, in linie cu strategia grupului de a investi pe pietele europene extinse.

Deloitte Romania anunta un nou partener pentru practica de audit si asigurari

2018-05-09

Deloitte Romania are placerea sa anunte cooptarea lui Peter MacDonald in pozitia de Partener Audit si Asigurari si Coordonator al practicii de Audit si Asigurari in Industria Serviciilor Financiare.

Raport Deloitte: Investitiile in sectorul hidrocarburilor din Marea Neagra vor genera venituri la bugetul de stat de peste 26 miliarde dolari

2018-05-07

Investitiile in sectorul hidrocarburilor din Marea Neagra vor genera pana in 2040 venituri cumulate la bugetul de stat de peste 26 miliarde USD si vor aduce un plus de 40 miliarde USD PIB-ului Romaniei.

Sondaj global privind managementul riscului organizational 2018

2018-05-03

Managementul riscului organizational (Extended enterprise risk management, EERM) continua sa beneficieze de constientizare la nivelul executiv, permitand organizatiilor sa abordeze subiectul cu mai multa atentie si investitii mai mari.

Practica de fiscalitate din companiile membre Deloitte, castigatoare la ITR European Tax Awards

2017-06-23

Practica de servicii fiscale din companiile membre Deloitte a castigat 24 de premii la editia din acest an a competitiei European Tax Awards 2017, organizata de publicatia internationala International Tax Review (ITR), mai multe decat orice alta companie inscrisa in competitie.

 1 2 3 4 5    Last ›