Tranzactii de peste jumatate de miliard de euro incheiate de Deloitte Romania in T2 2018 Nou lider M&A in divizia de servicii fiscale

2018-07-03

Specialistii M&A din cadrul Deloitte au participat, in ultimele trei luni, la incheierea unor tranzactii care insumeaza peste jumatate de miliard de euro, fiind implicati atat de partea cumparatorului, cat si de partea vanzatorului.

Deloitte Romania anunta un nou partener al practicii de taxe

2018-06-21

Deloitte Romania anunta ca, din luna iunie 2018, Alexandra Smedoiu s-a alaturat conducerii firmei in pozitia de Partener in cadrul practicii de taxe. Din acest rol, Alexandra va coordona serviciile de consultanta in domeniul impozitelor directe pentru companii.

Modificari legislative: Societatile vor putea sa distribuie dividende trimestrial

2018-06-21

Societatile primesc posibilitatea de a distribui trimestrial dividendele, potrivit proiectului de lege nr. 265/2017, adoptat de Parlamentul Romaniei pe 13 iunie 2018.

Deloitte Romania si EC-Council, parteneriat regional pentru educatie in domeniul securitatii informationale

2018-06-14

In eforturile lor de a crea o comunitate de profesionisti in domeniul securitatii informationale, Deloitte Romania si EC-Council au incheiat un parteneriat pentru programele acreditate ANSI 17024 si GCHQ, Certified Ethical Hacker (C|EH), Certified Security Analyst (ECSA) si Computer Hacking Forensic Investigator (C|HFI).

Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat MAS in achizitia Militari Shopping Center

2018-05-16

Deloitte Romania si Reff si Asociatii, membra Deloitte Legal in Romania, au asistat MAS Real Estate (prin intermediul unei subsidiare a PKM Investments S.รก.r.l.) in achizitia Militari Shopping Center de la Atrium European Real Estate intr-o tranzactie in valoare de 95 milioane EUR, in linie cu strategia grupului de a investi pe pietele europene extinse.

 1 2 3 4 5    Last ›