Studiul Deloitte“CE Private Equity Confidence”

2015-05-21

Apetitul pentru investitii este in crestere

Deloitte Romania promoveaza doi parteneri

2015-05-20

Deloitte Romania anunta promovarea a doi parteneri ca rezultat al performantelor profesionale de exceptie. Andrei Ionescu, coordonator al practicii de Servicii de Evaluare a Riscurilor (ERS) si Vlad Boeriu, specializat in taxe indirecte, devin parteneri de la 1 iunie 2015.

Reff & Asociatii isi mareste echipa de litigii prin cooptarea unui avocat de top

2015-02-16

Pe o piata in care numarul litigiilor este in crestere, pe fondul climatului de business al ultimilor ani marcat de declinul investitiilor, Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei Deloitte Legal, isi consolideaza echipa prin cooptarea unui nou Partener Asociat. Andreea Artenie, avocat de elita in domeniul dreptului procedural fiscal si administrativ, va coordona echipa de litigii a Reff & Asociatii.

Necesitatea unei reforme fiscale – provocari pentru sistemul fiscal curent din Romania

2014-06-27

Legislatia fiscala din Romania nu este intotdeauna clara si, mai mult, problema gradului scazut de colectare a taxelor a captat din ce in ce mai mult interes in ultimii ani, mai ales dupa ce Romania a inceput sa resimta consecintele crizei economice.

Strategia pe termen lung, focusul pe sectoarele de competitivitate si colaborarea stransă dintre mediul economic, universitar si de cercetare - esentiale pentru succesul unui cluster inovativ

2013-05-29

Deloitte Cluj-Napoca si Universitatea Babes-Bolyai (UBB) au organizat luni la sediul Facultatii de Studii Europene o dezbatere menita sa analizeze in detaliu provocarile si oportunitatile dezvoltarii clusterelor inovative in Romania, pornind de la proiecte care au stabilit deja precedente de succes in Transilvania si nu numai.

   1 23 4