Deloitte Romania anunta o noua editie a concursului Deloitte Technology Fast 50

2017-05-17

Deloitte Romania anunta inceperea inscrierilor pentru cea de-a 18-a editie a competitiei Technology Fast 50 in Europa Centrala

Deloitte inaugureaza Centrul European de Servicii Regionale in Romania

2017-05-04

Deloitte anunta astazi inaugurarea Centrului de Servicii Regionale in Romania. Centrul, care opereaza sub denumirea Deloitte Tehnologie, se inscrie investitiilor strategice ale companiei, menite sa puna in slujba clientilor din toate sectoarele de business din intreaga lume tehnologii de ultima generatie.

Studiul Deloitte“CE Private Equity Confidence”

2015-05-21

Apetitul pentru investitii este in crestere

Deloitte Romania promoveaza doi parteneri

2015-05-20

Deloitte Romania anunta promovarea a doi parteneri ca rezultat al performantelor profesionale de exceptie. Andrei Ionescu, coordonator al practicii de Servicii de Evaluare a Riscurilor (ERS) si Vlad Boeriu, specializat in taxe indirecte, devin parteneri de la 1 iunie 2015.

Reff & Asociatii isi mareste echipa de litigii prin cooptarea unui avocat de top

2015-02-16

Pe o piata in care numarul litigiilor este in crestere, pe fondul climatului de business al ultimilor ani marcat de declinul investitiilor, Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei Deloitte Legal, isi consolideaza echipa prin cooptarea unui nou Partener Asociat. Andreea Artenie, avocat de elita in domeniul dreptului procedural fiscal si administrativ, va coordona echipa de litigii a Reff & Asociatii.

   12 3