Pe fondul cresterii economice, activitatea fondurilor de private equity in Europa Centrala ramane intensa si sanatoasa

2018-07-12

Momentul prielnic pentru firmele de private equity din Europa Centrala ar trebui sa se mentina, potrivit celui mai recent sondaj Deloitte Private Equity Confidence.

Sondajul Deloitte privind tehnologiile cognitive

2018-07-10

Tehnologiile cognitive si inteligența artificiala: ce spun despre ele cei care le-au adoptat printre primii.

Analiza Deloitte: Piata de M&A accelereaza in trimestrul doi

2018-07-03

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a marcat o revenire semnificativa in al doilea trimestru al acestui an, insumand din punct de vedere al tranzactiilor a caror valoare a fost anuntata 391 mil. euro, comparativ cu 258 mil. euro in primele trei luni ale anului.

CFO Survey Deloitte Romania: Directorii financiari privesc cifrele macro cu retinere

2018-04-17

Pe fundalul somajului in scadere si a celei mai mari cresteri a PIB din Europa Centrala si de Est, directorii financiari din Romania apreciaza drept pozitiv climatul de afaceri actual, insa se concentreaza mai mult asupra consolidarii afacerilor decat asupra extinderii, potrivit celei de-a noua editii a Deloitte CFO Survey, care reflecta opiniile unora dintre cei mai importanti jucatori din economie.

Studiu Deloitte: Regulile fiscale din statele membre UE aplicate pierderilor inregistrate din vanzarea de credite neperformante

2018-04-11

Deloitte Romania a realizat, la solicitarea Asociatiei Romane a Bancilor, un studiu in care a analizat tratamentul fiscal privind vanzarea creantelor si recuperarea pierderilor fiscale de catre institutiile de credit.

 1 2 3 4