Business Lease isi propune din acest an sa duca mobilitatea la un nou nivel prin interconectarea tipurilor de transport

2018-05-08

Compania olandeza de leasing operational full service, Business Lease Romania, in crestere la finalul lui 2017.

Transparenta este factorul cheie intr-un parteneriat

2016-12-21

Expertiza noastra consta in oferirea unei combinatii ideale de solutii, intrucat o solutie completa inseamna un TCO optimizat.

Business Lease o numeste pe Ioana Grigore in functia de director comercial

2016-11-10

Adaptarea este esentiala pentru Business Lease, astfel este creata o noua pozitie, de Mobility Solutions Manager, care ii revine lui Daniel Ivan.

Studiu Business Lease: Femeile prefera masinile compacte-medii si SUV-urile

2016-10-14

Business Lease, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de mobilitate si leasing operational din Romania, lanseaza cel de-al doilea studiu local asupra propriei flote auto administrate. Compania gestioneaza in momentul de fata peste 3.000 de autoturisme, dintre care 65% se afla in Bucuresti si 35% in restul regiunilor din tara.

OTP Leasing si Business Lease finalizeaza contractul unic de achizitie si servicii pentru peste 170 de vehicule, pentru UPC Romania

2016-09-08

Incepand cu luna septembrie, UPC Romania este beneficiarul si utilizatorul a peste 170 de autovehicule noi, achizitionate prin OTP Leasing Romania si gestionate de Business Lease Romania, in urma unei tranzactii tripartite dintre UPC Romania SRL (UPC), OTP Leasing Romania IFN SA (OTP Leasing) si Business Lease Romania SRL (BLRO).