NOERR FINANCE & TAX

 | 

CRISTIAN VASILE DIMA

  |  26.03.2013

Ultimul apel pentru proiectele de ajutor de stat

Suntem in martie 2013, ultimul an de valabilitate a cadrului negociat de Romania cu Comisia Europeana pentru schemele de ajutor de stat.

NOERR FINANCE & TAX

CRISTIAN VASILE DIMA

CRISTIAN VASILE DIMA

AUDITOR, FINANCIAL ADVISOR la NOERR FINANCE & TAX

Documente

Acest lucru va implica automat faptul ca, la sfarsitul anului 2013, toate aceste sisteme vor expira si dosarele in curs de analiza la acea data vor fi respinse. O clarificare importanta este ca dosarele aprobate pana la sfarsitul anului 2013 vor beneficia de plati in conformitate cu planul de implementare a investitiilor, ultima transa de rambursare fiind necesar a fi efectuata inainte de sfarsitul anului 2018.

Practica a aratat ca cererile de ajutor de stat nu sunt intotdeauna complete, clarificari suplimentare fiind necesare si, prin urmare, estimarea unui timp real pentru analiza a unui proiect de catre departamentul de ajutor de stat este necesar. Timpul mediu estimat pentru proiectele noastre este de 2 - 5 luni. De aceea, ultima data pentru depunerea cererilor de ajutor de stat in temeiul acestui cadru ar fi finalul lunii iulie 2013, pentru a evita riscul de respingere a proiectului.

 

Regasiti studiul complet despre ajutoarele de stat in documentul pdf atasat

COMENTEAZA ARTICOLUL:

  • Leatrice
    17.06.13 ora 02:05
    USIotsyuwbEbeb

    I cannot tell a lie, that really hlpeed.

Incarca alt captcha.