VEZI CELE MAI RECENTE articole

Studiu EY: 30% dintre tari acorda stimulente pentru a ramane competitive in contextul modificarilor fiscale la nivel international

EY ROMANIA

   12.05.2017

Mai multe tari reduc cotele impozitului pe profit pentru a creste atractivitatea pentru investitori. 46% din tarile sondate se asteapta la o crestere a poverii fiscale odata cu noile norme de stabilire si aplicare a preturilor de transfer.

Cinci pasi prin care bancile pot imbunatati modul in care interactioneaza cu clientii lor

EY ROMANIA

   08.05.2017

La nivel global, 32% dintre consumatori considera ca produsele si serviciile financiare seamana intre ele, indiferent cine este furnizorul lor. In Romania, 40% dintre respondenti declara acest lucru, conform EY Global Consumer Banking Survey.

Studiu Deloitte: Obtinerea codului de TVA, comparatie intre procedurile din Romania si alte state UE

DELOITTE

   02.05.2017

Procedura de inregistrare in scopuri de TVA din Romania are unele dintre cel mai dificil de indeplinit criterii comparativ cu procedurile din alte 12 state membre ale Uniunii Europene, potrivit unui studiu realizat de Deloitte Romania.

Inainte de Brexit, Marea Britanie redevine a treia cea mai atractiva destinatie pentru investitii, la nivel global

EY ROMANIA

   27.04.2017

Incertitudine geopolitica nu a diminuat apetitul pentru achizitii al directorilor executivi, arata cea de-a saisprezecea editie a barometrului EY Global Capital Confidence Barometer.

Transformarea digitala este o prioritate doar pentru 31% dintre companiile din sectorul minier si al prelucrarii metalelor

EY ROMANIA

   19.04.2017

Transformarea digitala a sectorului minier si al prelucrarii metalelor va fi esentiala pentru cresterea productivitatii si a marjei de profit din industrie, conform raportului EY The digital disconnect: problem or pathway?

EY ROMANIA 10.04.2017
89% dintre investitorii institutionali considera ca grija pentru mediu si societate poate genera profit
DELOITTE 07.04.2017
Deloitte Romania: 2017 incepe cu o corectie pe piata de M&A
VALORIA 30.03.2017
Studiu Valoria: Companiile se pregatesc de un an greu
MICROSOFT ROMANIA S.R.L. 07.03.2017
Dragostea de stiinta incepe la 11 ani: un studiu releva momentele, provocarile si oportunitatile educatiei STEM pentru fetele Europei

 
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii

 

...