SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA S.R.L.

  |  17.11.2017

Ascensiunea „Prosumer-ului“ – Un trend creat de tehnologie

Interviu MCR: Marius Persinaru, Country Manager Romania and Republic of Moldova, Schneider Electric

I: Domnule Persinaru, intrucat intreaga dvs. cariera este legata de inovatie si tehnologie, cum a fost 2017 in termeni de inovatie si tehnologie pentru Schneider Electric Romania si Moldova?

 

Marius Persinaru: De când m-am alăturat companiei Schneider Electric, obiectivul meu a fost promovarea unor soluții de creștere durabilă și de eficiență energetică. Cred cu tărie că, având în vedere impactul asupra mediului al întreprinderilor, cererea pentru orașe inteligente și clădiri inteligente crește, iar eficiența energetică va deveni o componentă integrală a acestor evoluții. Cu o tendință sporită a consumului de energie, vom ajunge să consumăm mult mai mult decât putem produce în mod rezonabil, dacă nu începem să o gestionăm corect.

 

Am lansat EcoStruxure, arhitectura integrată, care permite un control mai bun al sistemului și un nivel mai ridicat de eficiență energetică. Acest sistem de automatizare și control se concentrează pe mai multe domenii cheie: clădiri, instalații și mașini, rețele, energie și IT. Ne-am concentrat o mare parte din eforturile noastre asupra dezvoltării EcoStruxure pentru a ajuta mai multe domenii de activitate.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.