ORACLE ROMANIA S.R.L.

  |  17.11.2017

Adoptia de cloud creste rapid

Interviu MCR: Victor Maghiari, Oracle Digital Director, Central Europe

I: Oracle a fost întotdeauna un furnizor gigantic de software și nu numai, care pare că a făcut o promisiune clienților săi: indiferent de ce face competiția, noi o facem mai bine. În acest sens, cum a fost 2017 pentru compania dvs. și care sunt așteptările pentru anul 2018?

 

 

 

Victor Maghiari: În ultimii ani, Oracle s-a straduit să fie compania de cloud cu cea mai rapida crestere din lume. Când privim acest lucru în cifre, putem remarca faptul că Oracle a generat  venituri non-GAAP de 4.7 miliarde de dolari din cloud în FY17, iar veniturile totale din cloud au crescut cu 51% în prima jumătate a anului trecut, până la 1.5 miliarde de dolari.

 

Oracle Cloud livrează peste 1.000 de aplicații SaaS și 50 de servicii PaaS și IaaS la nivel de întreprindere clienților din întreaga lume, susținând peste 60 de miliarde de tranzacții în fiecare zi. Oracle are mai mult de 28.000 de clienți PaaS și IaaS în peste 50 de servicii, 5 000 de clienți Fusion ERP și 12.000 de clienți NetSuite ERP în Oracle Cloud. De 30 de ori mai mulți clienți ERP decât Wokday.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.