VEZI CELE MAI RECENTE articole

În cautarea ``liderului ce va urma``

THE SEARCHERS ADVISORY GROUP S.R.L.

   17.11.2017

Astăzi, când noile tehnologii permit desfășurarea afacerilor aproape peste tot pe această planetă, trebuie să acționăm la nivel global și să fim globali.

Piata incepe sa se maturizeze

ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA

   17.11.2017

VIRGIL SONCUTEAN, CEO, Allianz-Tiriac Insurance O dilemă importantă rămâne în mintea clientului: utilizarea venitului disponibil pe termen scurt sau pe termen lung. În această dilemă trebuie să jucăm un rol activ ajutându-i să ia o decizie educată.

Diversificare gamelor de servicii este cheia pentru a creste

ALD AUTOMOTIVE SRL

   17.11.2017

FREDERIC BANCO, GENERAL MANAGER, ALD Automotive Atunci când companiile optează pentru leasing operațional, ele externalizează și riscul de întreținere, întreținere, reparații și asigurare și au controlul asupra cheltuielilor flotei, deoarece pot avea acces la rapoartele zilnice de monitorizare.

Faceti imposibilul, posibil - intotdeauna DA cu grupul Kopel New Sixt

NEW KOPEL ROMANIA S.R.L.

   17.11.2017

TAL LAHAV, CEO, SIXT New Kopel Group În cazul în care mediul financiar se va schimba în următorii ani, va trebui să găsim soluții operaționale inovatoare și eficiență pentru a putea păstra cel mai bun preț pentru valoare pentru clienții noștri.

KAESER KOMPRESSOREN: Pregatit pentru industrie 4.0

KAESER KOMPRESSOREN S.R.L.

   17.11.2017

RADU GARBEA, GENERAL MANAGER, Kaeser Kompressoren Privind rezultatele celei de-a doua jumătăți a acestui an, ne așteptăm ca tendința ascendentă să continue până în 2018.

KAESER KOMPRESSOREN S.R.L. 17.11.2017
Poveste de succes: Mai mult de 20 de ani prezent în România. Kaeser Kompressoren - mai mult aer comprimat cu mai puțină energie
SAS ROMANIA 17.11.2017
Analizele sunt accesibile usor pentru utilizatorii de afaceri
ORACLE ROMANIA S.R.L. 17.11.2017
Adoptia de cloud este pe viteza mare
INES GROUP SRL 17.11.2017
Poveste de succes: tehnologii de vârf. Grupul iNES - Idei de testare. Soluții nelimitate