VEZI CELE MAI RECENTE articole

Tendintele anului 2018 in digitalizarea companiilor

CONSTANTIN MAGDALINA

   16.01.2018

Exista notiuni care prin frecventa folosirii lor conduc la un fel de satietate. Parca nu vrei sa le mai auzi. Se poate spune, cu unele argumente, ca digitalizarea este intr-o astfel de situatie. Si totusi subiectul se impune companiilor prin impactul pe care il genereaza. Integrezi digitalizarea, ai sansa cresterii afacerii. Nu faci asta, poti sa devii istorie.

Cat cheltuie orasul vostru pe serviciile municipale de baza?

KPMG ROMANIA SRL

   16.01.2018

Noul raport de analiza al KPMG compara eficienta si eficacitatea serviciilor municipale si importanta obtinerii unor date corecte .

KPMG lanseaza raportul „Me, My Life, My Wallet”: Noul cadru privind interactiunea cu clientul identifica factorii care influenteaza consumatorul multidimensional din prezent

KPMG ROMANIA SRL

   12.01.2018

Noua abordare a KPMG Global Customer Center of Excellence si KPMG Innovation Labs evidentiaza motivele preferate care deschid si inchid portofelul clientilor – de la generatia „millennials” la generatia „baby boomers”.

Economia circulara - reintoarcerea la natura

CHEP POOLING SERVICES ROMANIA S.R.L.

   09.01.2018

Interviu Gabriel Andronescu, Country General Manager, Chep Pooling Romania

Peisajul fintech la nivel global este dominat de solutii inovatoare ce vor transforma radical serviciile financiare

KPMG ROMANIA SRL

   21.12.2017

Un sondaj efectuat recent de KPMG la nivel global arata ca institutiile financiare percep fintech ca fiind factorul principal de schimbare in sectoarele in care activeaza (57% din respondenti, comparativ cu modificarile legislative indicate de 51% si noile modele de afaceri indicate de 46% din respondenti).

EY ROMANIA 21.12.2017
Sondaj EY: Implementarea inteligentei artificiale este afectată de lipsa talentelor care sa creeze seturile de reguli si algoritmi
CONSTANTIN MAGDALINA,  21.12.2017
Mos Craciun in economie
PKF FINCONTA SRL 19.12.2017
Provocari de leadership in companiile antreprenoriale
EY ROMANIA 18.12.2017
Revolutia fiscala - bilant preliminar inainte de sarbatori