Catre un nou varf in evolutia pietei cafelei din Romania

NESPRESSO

05.08.2016

Buticul Nespresso este un loc in care oamenii pot interactiona cu expertii nostri in cafea si pot participa la o experienta desavarsita legata de gustul cafelei.

Putere, performanta, inovatie - Pilonii care sprijina activitatea noastra

ENERGOBIT S.A.

05.08.2016

EnergoBit a contribuit mult la dezvoltarea sectorului energiei regenerabile, prin participarea la cele mai importante proiecte eoliene si fotovoltaice din tara.

Consumatorii romani au o mare dorinta de inovare

HL DISPLAY

05.08.2016

Pentru HL Display, folosirea de noi produse tehnologice ca solutii pentru merchandising, sau ca parte a solutiilor noastre de merchandising, a fost intotdeauna o prioritate.

Increderea in mediul economic este esentiala pentru evolutia viitoare a afacerilor

EY ROMANIA

04.08.2016

Companiile din UE vor trebui in curand sa se adapteze la o noua realitate de tranzactionare, rezistand incertitudinii, cel putin pe termen mediu, cu privire la normele si reglementarile fiscale care se aplica acestora.

Inovatia digitala ajuta economia sa creasca

MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

04.08.2016

O parte a ecuatiei economice curente este ca cea mai mare schimbare pentru companii - schimbarea tehnologica - va reprezenta trecerea la serviciile cloud.

Economia romaneasca urmeaza calea cea buna catre o crestere sustenabila

DHL INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L.

08.09.2015

Express Din punctul nostru de vedere, directia in care merge Romania ramane una pozitiva, iar oportunitatile sunt mult mai mari decat riscurile.

Vom experimenta o trecere de la crestere determinata de exporturi catre o crestere mai incluziva, bazata pe consumul intern

EXIMBANK S.A.

08.09.2015

Viitorul industriei bancare locale va fi al bancilor cu structuri de cost flexibile, portofolii competitive si strategii eficiente de cross-selling.

Influenta economiei asupra comportamentului pacientului

DENT ESTET SRL

08.09.2015

DentEstet Problema noastra este legata de faptul ca nu ne concentram asupra exploatarii lucrurilor pe care le avem (cum ar fi agricultura), dar preferam sa ne concentram pe solutii noi despre care nu stim daca vor functiona sau nu.

Romania isi urmeaza calea evidenta de crestere

BANCPOST S.A.

08.09.2015

Clear path of growth Parerea mea este ca Romania are multe avantaje strategice, printre care se numara forta de munca educata, preturile relativ scazute si pozitia geografica. In acest context, este foarte posibil ca Romania sa inceapa sa atraga din ce in ce mai multi investitori straini si sa devina mai puternica si mai competitiva in ceea ce priveste exporturile.

Cresterea Romaniei are nevoie de baze solide si politici sustenabile

EY ROMANIA

08.09.2015

Interviu Incepand cu anul 2015, cresterea competitivitatii prin inovatie si C&D, consolidarea si digitalizarea brandului nu trebuie sa lipseasca de pe agenda oamenilor de afaceri si din bugetele pentru investitii.

Provocari si oportunitati: prezent si viitor

ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI S.A.

08.09.2015

Insurance Scopul nostru principal in 2015 este sa adaugam valoare pentru clientii nostri, sa devenim mai accesibili si mai transparenti pentru acestia si sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre.

Sanse mari de a mentine ritmul alert al industriei farmaceutice in 2015

OMEGA PHARMA S.R.L.

08.09.2015

In perspectiva, solutia castigatoare este ca relatiile cu farmaciile sa fie abordate prin realizarea de parteneriate pe termen lung cu acestea si dezvoltarea de eforturi comune pentru educarea consumatorilor.

Romania, pe punctul de a reduce utilizarea de software nelicentiat

BSA THE SOFTWARE ALLIANCE

17.12.2014

Conformitatea este, in primul rand, un aspect legat de educatie si constientizare, pornind de la nivelul companiei, si incurajam toate companiile sa adopte masuri interne formale in aceasta privinta

20 de ani de pasiune pentru cafea la Strauss Romania

STRAUSS ROMANIA S.R.L.

17.12.2014

Cafeaua nu mai este doar un "zvac de energie", este un mod de a ne incanta simturile si una din cele mai bune modalitati de a impartasi un moment cu cei dragi, sau de a te bucura de un moment pentru a-i savura aroma si de a te pregati pentru ziua care urmeaza.

O crestere stabila pentru industria de curierat si livrari in 2014

DHL INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L.

16.12.2014

Consumatorii au cerinte din ce in ce mai mari si au nevoie de nivele de flexibilitate mai ridicate din partea furnizorilor de logistica
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii

 

...